Φυσικά Συστατικά

Φύση, η πηγή των προϊόντων NAMORA.

Αλόη

Τις περισσότερες φορές η αλόη χρησιμοποιείται ως καταπραϋντικό σε διάφορους ερεθισμούς του δέρματος. Η αλόη απορροφάται γρηγορότερα από το νερό και έτσι το δέρμα επουλώνεται γρήγορα.

Επιπλέον, η αλόη κρατά το δέρμα απαλό και χρησιμοποιείται για την περιποίηση του σώματος και των μαλλιών, καθώς ενυδατώνει, αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου και ενισχύει τη φυσική τους άμυνα.

Θεωρείται αποτελεσματική θεραπεία για την αντιμετώπιση της ακμής, επιβραδύνει τη γήρανση του δέρματος και καταπολεμά τη φαγούρα, τις δερματικές αλλεργίες, τα τσιμπήματα των εντόμων, τα εκζέματα και τις μυκητιάσεις.

Ελληνικό Βιολογικό Παρθένο Ελαιόλαδο

Πλούσιο σε Ω3 και Ω6 προστατεύει την μεμβράνη των κυττάρων, αποτρέπει την είσοδο των τοξινών από την από την επιδερμίδα.

Πλούσια σε περιεκτικότητα σε βιταμίνες (Β6,Α,Ε,Κ) θρέφει την επιδερμίδα και συμβάλει στην υγιή ανάπτυξη και διατήρηση του δέρματος.

Παρουσία της βιταμίνης Ε προάγει την δημιουργία κολλαγόνου και ελαστίνης, παρεμποδίζει την ακτινοβολία προστατεύει από την οξείδωση.

Πηγή ιχνοστοιχείων (Ca,Fe,K,Na,Zn,Cy,Mn,Se) απαραίτητα της δομής νέων ιστών και ζωτικές λειτουργίες δέρματος.

Περιέχει αμινοξέα που συμμετέχουν στη σύνθεση του κολλαγόνου, της ελαστίνης και της κερατίνης.

Προβιταμίνη B5 και Πανθενόλη

Διεισδύει εύκολα στο δέρμα και στα μαλλιά. Έχει καλές ενυδατικές και μαλακτικές ιδιότητες. Βελτιώνει την εμφάνιση του ερεθισμένου δέρματος και συχνά χρησιμοποιείται ως παράγοντας αναζωογόνησης. Βοηθά στη επούλωση των πληγών.
Προσφέρει ανακούφιση σε περίπτωση εγκαύματος από τον ήλιο.

Εμπλουτισμένα με βιολογικό ελαιόλαδο

Η λοσιόν σώματος Gentle είναι εμπλουτισμένη με με βιολογικό εκχύλισμα ελαιολάδου που εξασφαλίζει την ενυδάτωση και ενδυνάμωση της επιδερμίδας με βιταμίνες και ιχνοστοιχεία.

Μία ελαφριά ενυδατική κρέμα που απορροφάται άμεσα και δεν αφήνει γυαλάδα στο δέρμα. 

Copyright © 2022 R.G. Products, all rights reserved